Баскеташи екипе КВ тријумфовали су на турниру РОДА првенства Србије у Кладову. До новчане награде, али и што је важније, слота за учешће у великом финалу, Краљевчани су стигли након невероватног преокрета и то двојком у финишу.

У финалу су били бољи од тима Музик са 21:20, док је треће место припало екипи СПД Раднички. У женској конкуренцији, тријумфовале су баскеташице екипе Хајдучице Крафт.

Мали број пријављених екипа изненадио је и организаторе овог турнира, али је зато атмосфера била на високом нивоу. И овај турнир одржан је уз помоћ пријатеља, Триглав осигурања, Интерспорта, Роде и Лашког, начињена је и једна изнуђена пауза.

Наиме, пре мушког финала, организатори су одличили да играчима дају који минут више за одмор, те да сви заједно бодре репрезентацију Србије која је играла четвртфинални меч Светског првенства, те је након победе уследило задовољство код свих.

С обзиром на број пријављених екипа, играле су се само две групе, након чега је уследило полуфинале. За наслов најбољег играли су потоњи шампиони, екипа КВ, Музик, Раднички и Флеш, док су код дама била два тима Хајдучица.

Караван свој пут настваља већ у недељу, када ће се играти у Сврљигу.