Протеклог викенда имали смо прилику да уживамо у баскету 3×3 на теренима у Нишу и Бановцима, али крај сезоне још увек није ту!

Напротив, тек нас чека прави баскеташки спектакл, а РОДА 3×3 караван се ове недеље сели у Смедеревску Паланку и Врњачку Бању.

Субота је резервисана за Врњачку Бању, која је већ неколико година уназад показивала сјајно домаћинство. Сходно томе, од претходне сезоне носи ниво А категорије, а локација одржавања је Трг Kултуре, опште познато шеталиште у овој турнистичкој дестинацији. Зато се очекује долазак најбољих екипа из региона и Србије, као и препуне трибине. Цео турнир преносиће се на РТС планети, Youtube каналу Kошаркашког савеза Србије, док полуфинала и финале иду уживо на РТС 2.

Екипе попут Лоћике, Мастера и Kопаоника су већ пријављене и бориће се за фантастичне награде: прво место носи чек на 100.000 динара, друго на 20.000, док ће трећепласирани тим бити награђен опремом Kошаркашког савеза Србије.

Пријаве су и даље у току.

Само дан касније селимо се у Смедеревску Паланку. Трећи пут по реду 3×3 караван стиже у овај град, где ће се одржати професионални 3×3 баскет турнир који је признат од стране ФИБА и KСС-а. И ове године баскет ћемо гледати у дворишту Паланачке гимназије, што значи да нас чека сјајна забава.

Награде? Сјајне, као и увек. Победник турнира добија 100.000 динара, као и слот за велико финале Србије, док ће пораженом финалисти припасти 20.000 динара.

И за овај турнир су пријаве и даље у току.

Подржано од: Лашко пиво, Интерспорт, РОДА, Триглав осигурање.