У оквиру редовних посета регионалним кошаркашким савезима, генерални секретар КСС Златко Болић и координатор регионалних кошаркашких савеза Бошко Аџић у суботу 18. децембра посетили су РКС Централна Србија.

Састанак је одржан у канцеларији РКС, а испред РКС Централна Србија били су присутни генерални секретар Душан Ђурић, члан Скупштине КСС Дарко Вељовић, члан УО РКС Централна Србија Новак Рогановић и сарадник у канцеларији РКС Никола Глишовић.

У срдачној атмосфери, представници Регионалног савеза су упознали представнике КСС са тренутном ситуацијом и појединим проблемима са којима се сусрећу. Представници КСС су исказали задовољство радом РКС и договорено је континуирано одржавање састанака на којима би се текући проблеми решавали уз значајну подршку раду КСС од стране РКС Централна Србија. Том приликом, представницима РКС Централна Србија је донирана значајна количина официјелне спортске опреме Кошаркашког савеза Србије.

После одржаног састанка, представници КСС присуствовали традиционалном Новогодишњем 3×3 турниру на простору Сајмишта у Крагујевцу, као и Новогодишњем коктелу и додели признања најуспешнијима у систему 3×3 такмичења Србије.