Међународни кошаркашки камп „YUBAC“ званично је добио знак квалитета Кошаркашког савеза Србије.

Генерални секретар КСС Златко Болић и директор кампа Драгољуб Видачић потписали су уговор о праву коришћења знака КСС. Болић је директору једног од најстаријих и најпознатијих кампова на овим просторима доделио сертификат и заставу КСС, која ће се вијорити на „YUBAC-у“.

Малој свечаности у „Кући кошарке“ присуствовали су и координатор региона КСС Бошко Аџић и секретар овог престижног кампа Нина Видосављевић, док је власник кампа „YUBAC“ Милан Опачић тренутно службено у Кини, па није могао да учествује у овом догађају.

–  Поносни смо на уговор који данас потписујемо, с обзиром на то да је сарадња са КСС показатељ да смо на трагу југословенске и српске кошарке, која је изнедрила великли број добрих играча и тренера. Важно нам је и што овим показујемо да идемо у корак са кошарком која се развија и доноси нове начине рада, поготово са младима. Ми немамо само кошаркашки део рада са њима, нерго и едукатуивни део о свим сферама живота. Трудимо се да испунимо све критеријуме које Савез поставља… – рекао је директор кампа „YUBAC“ Драгољуб Видачић.