После кратке паузе, РОДА 3×3 првенство Србије се наставља, а овог викенда очекују нас два турнира – у Старој Пазови и Косовској Митровици.

Субота је резервисана за Пазову, која се већ показала као сјајан домаћин, а нема сумње да ће тако бити и овог пута. На Градском тргу ћемо, сасвим сигурно, гледати врхунски баскет, а екипе ће се борити за вредне награде. Прво место доноси чек на 100.000 динара, док је за поражене финалисте резервисано 20.000 динара, као и робне награде Кошаркашког савеза Србије, које ће добити и трећепласирана екипа…

Све информације и пријаве за турнир можете добити на број телефона 069-3213-116 (Урош Кнежевић).

Само дан касније РОДА караван се сели у Косовску Митровицу. Државно 3×3 првенство по трећи пут ће имати своју станицу у Косовској Митровици, а турнир ће се одржати у „Хали спортова“. Једна новина јесте да ће турнир од ове године носити име „Меморијал Дејан Васић“ и биће у организацији Кошаркашког клуба „Центар“ из Косовске Митровице.

Победници турнира биће награђени са 80.000 динара, док ће другопласирани добити 20.000 динара и робне награде КСС, а за екипу која освоји треће место су такође осигурани поклони Савеза. Пријава екипа траје, а за додатне информације можете контактирати број 065-8024-224.

Дакле, једна ствар је сигурна – и овог викенда нас чека врхунски баскет.