У уторак, 16. фебруара, репрезентативци Србије су у вечерњим часовима допутовали у Тбилиси, престоницу Грузије и место где ће одиграти последња два меча у оквиру квалификација за одлазак на Европско првенство 2022. Одмах по доласку, наш национални тим је ушао у „балон“ који се састоји из боравка у хотелу и дворани.

Већ данас, „Орлови“ су тренирали два пута како би се што пре привикли на временску разлику и услове у дворани „Тбилиси Спорт Палас“.

Селектор Кокошков на пут је повео 14 играча а то су: Мирослав Радуљица, Алекса Аврамовић, Никола Ребић, Бориша Симанић, Немања Дангубић, Данило Анђушић, Огњен Јарамаз, Драган Апић, Филип Петрушев, Марко Луковић, Лука Ашћерић, Далибор Илић, Марко Радовановић и Немања Ненадић.

У Београду је остао Стефан Ђорђевић, док би Марко Гудурић и Василије Мицић требало да се прикључе тиму за недељни меч против Швајцарске.

Прву утакмицу репрезентација Србије игра у петак, 19. фебруара од 16.00 часова против Грузије. Два дана касније, „Орлови“ ће од 13.00 часова играти против националног тима Швајцарске.