И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

ШПАНИЈА – Финале плеј-офа

1. меч

Авенида –  Валенсија 64:67

Николина Милић (Авенида) – 1 ск за 8 мин.

2. меч

Валенсија – Авенида 74:76

Николина Милић (Авенида) – 8 п, 3 ск за 18 мин.

МАЂАРСКА – Финале плеј-офа

1. меч

Шопрон – Aтомерому 80:57

Јелена Брукс (Шопрон) – 13 п, 8 ск, 6 ас, 1 укр.л, 1 бл за 26 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 18 п, 4 ск, 2 укр.л, 1 бл за 22 мин.

Маја Шкорић (Атомерому) – 1 изг.л за 5 мин.

2. меч

Aтомерому – Шопрон 72:69

Јелена Брукс (Шопрон) – 12 п, 2 ск, 3 ас, 2 изг.л за 37 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 4 п, 5 ск, 1 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 24 мин.

3. меч

Шопрон – Aтомерому 81:46

Јелена Брукс (Шопрон) – 9 п, 2 ск за 23 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 15 п, 7 ск, 1 ас, 3 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 18 мин.

Маја Шкорић (Атомерому) – 1 ск, 2 изг.л за 4 мин.

ФРАНЦУСКА

Кароло Баскет Фламе – Хану 93:70

Саша Чађо (Кароло Баскет Фламе) – 9 п (5-3 за три поена), 3 ск, 1 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 30 мин.

ИТАЛИЈА – Полуфинале плеј-офа

1. меч

Болоња – Венеција 62:92

Ивон Андерсон (Венеција) – 18 п, 7 ск, 3 ас, 3 укр.л, 3 изг.л за 31 мин.

2. меч

Венеција – Болоња 78:66

Ивон Андерсон (Венеција) – 13 п, 6 ск, 5 ас, 4 укр.л, 1 изг.л за 37 мин.

СЛОВАЧКА – Финале плеј-офа

4. меч

Пештанске – Ружемберок 73:66

Теодора Турудић (Ружемберок) – 12 п, 7 ск, 3 ас, 2 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 32 мин.

5. меч

Ружемберок – Пештанске 73:68

Теодора Турудић (Ружемберок) – 11 п, 4 ск, 5 ас, 2 укр.л за 32 мин.

СЛОВЕНИЈА – Финале плеј-офа
1. меч

Цеље – Триглав 73:52

Снежана Богићевић (Цеље) – 9 п, 13 ск, 5 ас, 2 изг.л за 30 мин.

2. меч

Триглав – Цеље 43:68

Снежана Богићевић (Цеље) – 18 п, 10 ск, 1 ас, 2 изг.л за 27 мин.