И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Шопрон Пинк Печуј 92:41

Невена Јовановић (Шопрон) – 7 п, 7 ск, 10 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 30 мин.

Сексард Атомерому – Мишколц 70:69

Сара Крњић (Атомерому) – 14 п, 10 ск, 3 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 32 мин.

ТУРСКА

Хатај – Галатасарај 76:81

Тина Крајишник (Галатасарај) – 16 п, 5 ск, 2 укр.л, 1 изг.л за 24 мин.

ПОЉСКА

Полковице – Торун 88:69

Саша Чађо (Полковице) – 9 п (8-3 за три поена), 4 ск, 4 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 23 мин.

ШПАНИЈА

Герника – Араски 69:47

Катарина Зец (Араски) – 1 ас за 9 мин.

Кларинос – Промете 70:81

Јована Ногић (Промете) – 10 п, 4 ск, 2 ас, 1 изг.л за 30 мин.

ФРАНЦУСКА

Шарнај – Асвел Лион 63:74

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 13 п, 3 ск, 1 ас, 3 изг.л за 29 мин.

СРБИЈА

Врбас – Црвена звезда мтс 78:102

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 21 п (12-9 за два поена), 4 ск, 4 ас, 5 укр.л, 2 изг.л, 2 бл за 26 мин.

Партизан – Раднички КГ 69:64

Софија Олић (Партизан) – 24 п (6-3 за три поена), 4 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 37 мин.

Радивој Кораћ – Арт Баскет 64:83

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 9 п, 5 ск, 1 ас, 6 изг.л за 27 мин.

WABA ЛИГА

Партизан – Пожега 67:78

Софија Олић (Партизан) – 11 п, 3 ск, 1 ас, 5 укр.л за 40 мин.

Будућност – 021 79:56

Мина Ђорђевић (Будућност) – 18 п, 6 ск, 3 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 30 мин.

ЧЕШКА

Брно – УСК Праг 69:91

Драгана Станковић (УСК Праг) – 15 п, 12 ск, 1 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 23 мин.

ИТАЛИЈА

Венеција – Сасари 85:47

Ивон Андерсон (Венеција) – 7 п, 2 ск, 6 ас, 1 укр.л за 19 мин.

Монкаљери – Сан Ђовани 40:61

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 8 п, 5 ск, 3 ас, 4 укр.л, 4 изг.л за 30 мин.

БЕЛГИЈА

Кангарус Мехелен – Ларне 115:44

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 17 п, 5 ск, 7 ас, 4 укр.л, 2 изг.л за 26 мин.

СЛОВАЧКА

Јанг Ејнџлс – Ружемберок 62:85

Теодора Турудић (Ружемберок) – 10 п, 5 ск, 5 ас, 2 укр.л, 5 изг.л за 27 мин.

ЕВРОЛИГА

Галатасарај Шопрон 67:61

Тина Крајишник (Галатасарај) – 15 п, 6 ск, 1 ас, 4 укр.л, 1 изг.л за 29 мин.

Невена Јовановић (Шопрон) – 3 п, 7 ск, 3 изг.л за 16 мин.

Авенида – Сексард Атомерому 96:54

Николина Милић (Атомерому) – 20 п, 5 ск, 3 укр.л, 7 изг.л за 32 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 10 п, 4 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 24 мин.

Венеција – БЛМА 79:59

Ивон Андерсон (Венеција) – 24 п (6-4 за три поена), 6 ск, 5 ас, 3 укр.л, 3 изг.л за 33 мин.

ТТТ Рига – УСК Праг 52:103

Драгана Станковић (УСК Праг) – 13 п, 10 ск, 1 ас, 4 укр.л, 5 бл за 23 мин.

ЕВРОКУП

Хатајспор – Полковице 72:94

Саша Чађо (Полковице) – 8 п, 3 ск, 1 ас, 2 укр.л за 27 мин.

Црвена звезда мтс – Олимпијакос 70:78

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 11 п, 4 ск, 1 ас, 4 укр.л, 4 изг.л за 29 мин.

Ружемберок – Асвел Лион 60:77

Теодора Турудић (Ружемберок) – 11 п, 5 ск, 4 ас, 4 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 25 мин.

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 20 п, 5 ск, 4 ас, 4 укр.л, 3 изг.л за 32 мин.

Кангарус Мехелен – Енсино 64:57

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 15 п (5-3 за три поена), 3 ск, 1 ас, 2 укр.л, 5 изг.л за 28 мин.