И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Мишколц – Шопрон 56:61

Невена Јовановић (Шопрон) – 9 п, 3 ск, 1 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 26 мин.

ПИНК Печуј – Сексард Атомерому 53:92

Сара Крњић (Атомерому) – 8 п, 6 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 17 мин.

ТУРСКА

Галатасарај – Несибе 67:49

Тина Крајишник (Галатасарај) – 9 п, 5 ск, 1 ас, 1 изг.л за 19 мин.

ПОЉСКА

Познан – Полковице 71:86

Саша Чађо (Полковице) – 24 п (11-6 за три поена), 1 ск, 4 ас, 2 укр.л за 31 мин.

ШПАНИЈА

Араски – Естудијантес 57:93

Катарина Зец (Араски) – 11 п, 4 ск, 1 ас, 1 укр.л, 3 изг.л за 18 мин.

Промете – ИДК Еустотрен 65:81

Јована Ногић (Промете) – 5 п, 4 ск, 2 ас за 30 мин.

СРБИЈА

Црвена звезда мтс – Партизан 97:56

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 19 п (10-9 за два поена), 3 ск, 4 ас, 2 укр.л, 1 изг.л, 2 бл за 21 мин.

Софија Олић (Партизан) – 12 п, 1 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 32 мин.

Пролетер – Арт Баскет 66:85

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 11 п, 16 ск, 4 ас, 1 укр.л, 6 изг.л, 2 бл за 25 мин.

WABA ЛИГА

Монтана – Партизан 81:68

Софија Олић (Партизан) – 17 п, 2 ск, 7 ас, 5 укр.л, 2 изг.л за 31 мин.

ЧЕШКА

УСК Праг – Славија 113:33

Драгана Станковић (УСК Праг) – 16 п, 7 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 2 бл за 18 мин.

ИТАЛИЈА

Коста Маснага – Венеција 55:69

Ивон Андерсон (Венеција) – 20 п, 7 ск, 4 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 35 мин.

Сан Ђовани – Брони 73:68

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 10 п, 1 ас, 1 укр.л, 1 бл за 31 мин.

БЕЛГИЈА

Кангарус Мехелен – Лумен 83:48

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 20 п (7-7 за два поена), 10 ск, 5 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 29 мин.

СЛОВАЧКА

Ружемберок – СК УМБ ББ 92:44

Теодора Турудић (Ружемберок) – 5 п, 6 ск, 2 ас, 4 укр.л, 3 изг.л за 20 мин.

ЕВРОЛИГА

Шопрон Баскет Ланде 76:54

Невена Јовановић (Шопрон) – 9 п, 1 ск, 4 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 32 мин.

Сексард Атомерому – ТТТ Рига 65:68

Сара Крњић (Атомерому) – 14 п, 8 ск, 3 ас, 1 изг.л за 37 мин.

УСК Праг – Венеција 88:53

Драгана Станковић (УСК Праг) – 8 п, 7 ск, 2 ас, 2 укр.л, 1 бл за 13 мин.

Ивон Андерсон (Венеција) – 15 п, 3 ск, 3 ас, 6 изг.л за 25 мин.

Берета Фамила Скио – Галатасарај 76:73

Тина Крајишник (Галатасарај) – 15 п, 11 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 33 мин.

ЕВРОКУП

Јенисеј – Полковице 70:68

Саша Чађо (Полковице) – 16 п (8-4 за три поена), 4 ск, 1 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 38 мин.

Црвена звезда мтс – Будгошч 73:69

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 20 п, 6 ск, 1 ас, 5 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 36 мин.

Ружемберок – Естудијантес 53:85

Теодора Турудић (Ружемберок) – 3 п, 4 ск, 3 изг.л за 19 мин.

Асвел Лион – Лијеж Пантерс 89:31

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 10 п, 5 ск, 1 ас, 2 укр.л за 18 мин.

Намур – Кангарус Мехелен 58:68

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 15 п, 3 ск, 8 ас, 3 укр.л, 4 изг.л, 1 бл за 34 мин.