И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Цеглед – Шопрон 63:92

Невена Јовановић (Шопрон) – 6 п, 11 ск, 5 ас за 23 мин.

ТУРСКА

Чанкаја – Галатасарај 86:92

Тина Крајишник (Галатасарај) – 18 п, 8 ск, 2 ас, 2 укр.л, 1 бл за 29 мин.

ШПАНИЈА

Промете – Араски 75:50

Јована Ногић (Промете) – 10 п, 4 ск, 2 ас, 2 изг.л за 28 мин.

Катарина Зец (Араски) – 4 ск за 24 мин.

СРБИЈА

Краљево – Црвена звезда мтс 75:78

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 18 п, 8 ск, 3 ас, 4 укр.л, 5 изг.л, 1 бл за 33 мин.

Студент – Партизан 63:91

Софија Олић (Партизан) – 11 п, 3 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 23 мин.

Вршац – Арт Баскет 62:87

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 11 п, 6 ск, 1 ас, 2 изг.л, 1 бл за 24 мин.

ЦРНА ГОРА

Приморје – Будућност 50:74

Мина Ђорђевић (Будућност) – 11 п, 5 ск, 2 ас, 1 укр.л за 21 мин.

ЧЕШКА

Сокол – УСК Праг 65:95

Драгана Станковић (УСК Праг) – 12 п, 6 ск, 3 ас, 1 укр.л, 1 изг.л, 2 бл за 20 мин.

ИТАЛИЈА

Коста Маснага – Сан Ђовани 76:74

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 7 ск, 3 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 26 мин.

БЕЛГИЈА

Кангарус Мехелен – Фантомс Бум 120:76

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 16 п, 4 ск, 4 ас, 4 укр.л, 1 бл за 29 мин.

СЛОВАЧКА

Јанг Ејнџелс – Ружемберок 55:87

Теодора Турудић (Ружемберок) – 9 п, 9 ск, 2 ас, 3 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 24 мин.

ЕВРОЛИГА

Динамо Курск – Шопрон 73:77

Невена Јовановић (Шопрон) – 2 п, 2 ск, 1 ас, 1 изг.л за 18 мин.

Авенида – Венеција 110:69

Ивон Андерсон (Венеција) – 11 п, 4 ск, 6 ас, 1 укр.л за 27 мин.

Авенида – УСК Праг 85:75

Драгана Станковић (УСК Праг) – 2 п, 2 ск, 1 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 11 мин.

Галатасарај – Ђирона 80:68

Тина Крајишник (Галатасарај) – 15 п, 10 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л, 3 бл за 26 мин.

ЕВРОКУП

Надежда – Полковице 68:87

Саша Чађо (Полковице) – 14 п (9-4 за три поена), 2 ск, 4 укр.л за 32 мин.