И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Печ – Сексард Атомерому 80:69

Николина Милић (Атомерому) – 11 п, 5 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 24 мин.

ПОЉСКА

Полковице – Сосновец 117:81

Саша Чађо (Полковице) – 15 п (6-5 за три поена), 1 ск, 4 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 20 мин.

ШПАНИЈА

Кади Ле Со – Араски 67:63

Катарина Зец (Араски) – 3 п, 1 ск, 1 ас, 2 изг.л за 11 мин.

Авенида – Араски 75:56

Катарина Зец (Араски) – 10 п, 4 ск, 1 укр.л, 2 изг.л за 24 мин.

Гран Канарија – Промете 70:61

Јована Ногић (Промете) – 24 п (10-5 за три поена), 4 ск, 5 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 39 мин.

СРБИЈА КУП МИЛАН ЦИГА ВАСОЈЕВИЋ

Полуфинале

Краљево – Црвена звезда мтс 69:80

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 21 п, 7 ск, 4 ас, 2 укр.л, 4 изг.л, 2 бл за 33 мин.

Арт Баскет – Војводина 021 79:77

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 20 п (7-4 за три поена), 5 ск, 2 ас, 1 укр.л за 28 мин.

Финале

Црвена звезда мтс – Арт Баскет 90:71

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 15 п, 9 ск, 1 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 39 мин.

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 7 п, 9 ск, 2 ас, 2 изг.л, 1 бл за 32 мин.

ИТАЛИЈА

Сан Ђовани – Венеција 75:86

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 15 п, 2 ск, 3 ас, 3 изг.л за 35 мин.

Ивон Андерсон (Венеција) – 23 п (3-3 за три поена), 3 ск, 4 ас, 1 укр.л, 4 изг.л за 30 мин.

Сасари – Лука 78:96

Маја Шкорић (Сасари) – 9 п, 6 ск, 3 ас, 3 изг.л, 1 бл за 37 мин.

СЛОВАЧКА

Ружемберок СК УМБ ББ 75:33

Теодора Турудић (Ружемберок) – 7 п, 5 ск, 3 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 22 мин.

ЕВРОЛИГА

Шопрон Монпеље 60:42

Невена Јовановић (Шопрон) – 4 п, 3 ск, 2 изг.л за 17 мин.

Ана Дабовић (Монпеље) – 5 п, 1 ас, 1 изг.л за 20 мин.

Монпеље – Шопрон 65:72

Ана Дабовић (Монпеље) – 11 п, 6 ск, 1 укр.л, 1 изг.л за 17 мин.

Невена Јовановић (Шопрон) – 3 п, 2 ск за 15 мин.

ЕВРОКУП – Четвртфинале

Сексард Атомерому – Галатасарај 60:88

Николина Милић (Атомерому) – 6 п, 2 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 24 мин.

Тина Крајишник (Галатасарај) – 21 п, 15 ск, 1 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 34 мин.

Асвел Лион Мерсин 64:77

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 7 п, 2 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 23 мин.