И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Шопрон Сексард Атомерому 88:50

Невена Јовановић (Шопрон) – 9 п, 3 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 24 мин.

Николина Милић (Атомерому) – 13 п, 5 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 бл за 28 мин.

ТУРСКА

Орманспор – Галатасарај 90:93

Тина Крајишник (Галатасарај) – 6 п, 4 ск, 3 ас, 1 изг.л, 1 бл за 23 мин.

ПОЉСКА – Четвртфинале плеј-офа

Сосновец – Полковице 79:87

Саша Чађо (Полковице) – 7 п, 3 ск, 2 изг.л, 2 бл за 22 мин.

ШПАНИЈА

Естудијантес – Араски 66:65

Катарина Зец (Араски) – 6 п за 12 мин.

ИДК Еустотрен – Промете 57:39

Јована Ногић (Промете) – 2 п, 2 ск, 2 ас, 1 укр.л за 32 мин.

ФРАНЦУСКА

Асвел Лион – Роше 68:74

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 6 п, 3 ск, 1 укр.л, 1 изг.л за 22 мин.

СРБИЈА

Партизан – Црвена звезда мтс 76:91

Софија Олић (Партизан) – 5 п, 8 ск, 2 ас, 5 укр.л, 1 изг.л за 38 мин.

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 17 п, 11 ск, 1 изг.л, 1 бл за 23 мин.

Арт Баскет – Пролетер 112:53

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 6 п, 14 ск за 22 мин.

WABA ЛИГА

Полуфинале

Будућност – Монтана 102:45

Мина Ђорђевић (Будућност) – 14 п, 9 ск, 2 укр.л, 1 бл за 25 мин.

Финале

Будућност – Цеље 51:58

Мина Ђорђевић (Будућност) – 11 п, 12 ск, 2 ас, 4 укр.л за 37 мин.

За 9. место

КАМ Баскет – Партизан 99:84

Софија Олић (Партизан) – 23 п, 5 ск, 10 ас, 3 укр.л, 2 изг.л за 40 мин.

ИТАЛИЈА

Брони – Сасари 89:68

Маја Шкорић (Сасари) – 7 п, 2 ск, 1 укр.л, 1 изг.л, 2 бл за 24 мин.

Сан Ђовани – Болоња 63:65

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 13 п, 8 ск, 1 ас, 5 изг.л, 1 бл за 40 мин.

БЕЛГИЈА

Кангарус Мехелен – Лијеж 63:56

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 11 п, 2 ск, 7 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 30 мин.

СЛОВАЧКА – Четвртфинале плеј-офа

СК УМБ ББ – Ружемберок 25:102

Теодора Турудић (Ружемберок) – 17 п, 8 ск, 7 ас, 2 укр.л, 2 изг.л, 3 бл за 28 мин.

ЕВРОКУП – Четвртфинале

Венеција Валенсија 57:61

Ивон Андерсон (Венеција) – 11 п, 3 ск, 3 ас, 2 укр.л, 5 изг.л за 32 мин.

Галатасарај – Сексард Атомерому 76:69

Тина Крајишник (Галатасарај) – 4 п, 5 ск, 2 ас, 2 изг.л за 15 мин.

Николина Милић (Атомерому) – 11 п, 6 ск, 3 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 24 мин.

Мерсин – Асвел Лион 82:68

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 13 п, 9 ск, 3 ас, 1 укр.л, 1 бл за 25 мин.

Валенсија – Венеција 67:75

Ивон Андресон (Венеција) – 23 п, 6 ск, 2 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 30 мин.