И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА Полуфинале плеј-офа

2. меч

Печуј – Атомерому 76:65

Николина Милић (Атомерому) – 20 п, 4 ск, 1 ас, 1 укр.л, 5 изг.л, 1 бл за 32 мин.

3. меч

Атомерому – Печуј 75:54

Николина Милић (Атомерому) – 24 п, 5 ск, 1 изг.л, 3 бл за 34 мин.

ПОЉСКА – Финале плеј-офа

1. меч

Полковице – Лублин 65:63

Саша Чађо (Полковице) – 6 п, 1 ск, 1 ас, 1 укр.л за 20 мин.

2. меч

Полковице – Лублин 89:72

Саша Чађо (Полковице) – 10 п, 2 ск, 3 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 15 мин.

ШПАНИЈА

Ферол – Араски 42:62

Катарина Зец (Араски) – 12 п, 5 ск, 1 укр.л, 2 изг.л за 27 мин.

Герника – Промете 75:56

Јована Ногић (Промете) – 11 п, 3 ск, 1 ас, 1 укр.л, 3 изг.л за 33 мин.

СРБИЈА – Полуфинале плеј-офа

2. меч

Војводина 021 – Црвена звезда мтс 74:79

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 18 п, 4 ск, 4 ас, 2 изг.л за 27 мин.

Краљево – Арт Баскет 56:88

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 22 п, 15 ск, 2 укр.л, 2 изг.л за 24 мин.

ЦРНА ГОРА

Будућност – Приморје 74:40

Мина Ђорђевић (Будућност) – 9 п, 4 ск, 2 ас, 2 укр.л за 13 мин.

Полуфинале плеј-офа

1. меч

Будућност – Подгорица 74:40

Мина Ђорђевић (Будућност) – 10 п, 7 ск, 1 укр.л за 19 мин.

ИТАЛИЈА

Сан Ђовани – Сасари 82:51

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 22 п, 5 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 31 мин.

Маја Шкорић (Сасари) – 8 п, 6 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 31 мин.

БЕЛГИЈА – Четвртфинале плеј-офа

1. меч

Варегем – Кангарус Мехелен 45:107

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 17 п (4-3 за три поена), 8 ск, 2 ас, 1 укр.л за 25 мин.

2. меч

Кангарус Мехелен – Варегем 111:63

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 17 п, 5 ск, 8 ас, 3 укр.л, 2 изг.л за 29 мин.

ЕВРОЛИГА Фајнал фор

Полуфинале

Авенида – Шопрон 69:74

Невена Јовановић (Шопрон) – 4 п, 3 ск, 1 ас за 20 мин.

УСК Праг Фенербахче 74:83

Драгана Станковић (УСК Праг) – 1 п, 2 ск, 1 укр.л за 10 мин.

Меч за 3. место

Авенида – УСК Праг 71:59

Драгана Станковић (УСК Праг) – 2 п, 6 ск, 2 изг.л, 4 бл за 20 мин.

Финале

Шопрон – Фенербахче 60:55

Невена Јовановић (Шопрон) – 1 ск за 8 мин.

ЕВРОКУП – Фајнал фор

Полуфинале

Венеција – Мерсин 85:80

Ивон Андресон (Венеција) – 25 п, 1 ск, 9 ас, 1 укр.л, 3 изг.л за 38 мин.

Бурж – Галатасарај 69:67

Тина Крајишник (Галатасарај) – 19 п, 12 ск, 2 ас, 2 изг.л за 35 мин.

Меч за 3. место

Галатасарај – Мерсин 75:67

Тина Крајишник (Галатасарај) – 13 п, 12 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л, 2 бл за 34 мин.

Финале

Бурж – Венеција 74:38

Ивон Андресон (Венеција) – 12 п, 3 ск, 1 ас, 4 изг.л за 30 мин.