Екипа Уба освојила је четврти, уједно и последњи, турнир у оквиру 3×3 Winter tour-а у организацији Кошаркашког савеза Србије који је одржан у недељу 27. марта 2022. у Новом Саду, унутар тржног центра СПЕНС, односно на платоу изнад „Градске кафане“.

Уб је у финалу био бољи од екипе Потпуно свеједно – 19:14, пред бројним навијачима који су уживали у најбољем баскету у овом делу Европе.

Баскеташи Уба тако су комплетирали титуле, освојивши сва четири турнира овогодишњег Winter tour-a, па су са највише бодова у генералном пласману освојили слот за ФИБА Челенџер.

Вредне новчане и робне награде најбољим екипама уручили су генерални секретар КСС Златко Болић, председница Кошаркашког савеза Новог Сада Наташа Анђелић и менаџер КСС за 3×3 Дејан Ђокић.

У оквиру првог 3×3 Winter tour-a КСС, у децембру 2021. је одржан Новогодишњи турнир у Крагујевцу који је био прва станица, други турнир одржан је у београдском „Бео шопинг центру“ 23. јануара 2022, трећи у београдском тржном центру „Галерија“ 6. марта 2022. године, а четврти који је затворио овогодишњу Зимску турнеју КСС у новосадском СПЕНС.