Времена за паузу нема, РОДА 3×3 караван ради пуном паром, па је овог викенда посетио чак три града. Најпре се зауставио у Банатским Kарловцима, па у Соко Бањи и у Бановцима.

Па, кренимо редом. Ове године по други пут у Банатским Kарловцима одржан је 3×3 турнир, а и овог викенда имали смо прилику да уживамо у правом баскеташком спектаклу.

Прво место носило је слот за учешће на финалном турниру првенства Србије, као И чек на 100.000 динара, а на постољу су се нашли басеташи Раље, који су савладали Еrror 404 резултатом 20:19.

У Сокобањи је било подједнако узбудљиво, а титулу шампиона понели су басекташи Wolves, који су победили Трлић Уб резултатом 22:16.

3×3 караван овог викенда први пут је посетио и Бановце, а тамо смо имали прилику да видимо и освајача олимпијске медаље – Дејана Мајсторовића.

Отворени терени поред Дунава били су центар светског баскета, а најбоље су се показали баскеташи Џакова, који су у великом финалу победили Трлић Уб резултатом 20:14.

Њима је припао чек на 120.000 динара, а вреди поменути да смо у Бановцима гледали и младе наде српског баскета.

У категорији У14 победили Петлићи, који су са 6:2 славили против Подунаваца, док је у категорији јуниор славила екипа Лагано, која је победила Мондаси са 21:15.

Ипак, ни то није све, пошто се РОДА караван већ наредног викенда сели на Златибор, где нас очекује Kуп Дејана Димитријевића.