Легендарна кошаркашица, освајач Олимпијског сребра као и две европске и једне светске вицешампионске титуле, Анђелија Арбутина и потпредседница КСС за женску кошарку Ана Јоковић, отвориле су у четвртак кошаркашко дружење које ће се наступајућег викенда одржавати у ТЦ „Ушће“.

У склопу промоције женског квалификационог турнира за одлазак на Олимпијске игре, који се у београдској дворани „Александар Николић“ одржава од 6. до 9. фебруара, сви посетиоци ТЦ „Ушће“ ће од данас до недеље 2. фебруара бити у прилици да тестирају своје знање у кошаркашком квизу и освоје награде, као и да се окушају у виртуелном шутирању тројки путем XBоx конзоле.

Са више од 40 девојчица које су дошле да их поздраве, Арбутина и Јоковић су се дружиле око 45 минута, након чега је у разговору са представницима медија, Анђелија Арбутина изјавила:

– Очекујем да ће се и девојке и момци квалификовати за Олимпијске игре и да ћемо поново бити једна од ретких земаља која има и мушку и женску кошаркашку репрезентацију на турниру. Мислим да ће момцима бити за нијансу теже, док у девојке имам пуно поверење да ће се из Београда квалификовати за Токио.

Током кошаркашког викенда, посетиоце ТЦ „Ушће“ очекује још пуно изненађења.