Спортска дворана „Стрелиште“ у Панчеву је у недељу 8. децембра 2019. године била домаћин другог међународног Мини баскет фестивала „Буди кошаркаш“.

Панчево је било средиште мини баскет покрета протеклог викенда, а преко 350 малишана се окупило да по други пут учествује на овом фестивалу. На три терена која су била постављена у спортској дворани, минибаскеташи из 27 екипа одиграли су око 40 утакмица. По традицији мини баскет покрета у Србији, сви учесници фестивала су и победници, па су сви играчи и играчице награђени медаљама за учешће, док су сви клубови добили пехаре.

Фестивал је свечано отворио председник Мини баскет удружења Србије Раде Георгиевски, који је свима пожелео срећне предстојеће празнике уз жељу да се сви учесници поново виде на јубиларном 20. Међународном мини баскет фестивалу „Рајко Жижић“, који ће се одржати од 22. до 26. јануара 2020. године у Хали 3 „Београдског сајма“.

Ове године прелазни пехар понела је екипа КК Феникс из Бијељине, која је учествовала са две екипе дечака и једном екипом девојчица.

Органзацију овог фестивала преузео је и изванредно реализовао КК Крис крос из Панчева.