Велики број навијача и представника медија, стрпљиво је чекао вечерас у холу ТЦ Ушће долазак женске репрезентације Србије. Мало након 19 часова, громогласан аплауз присутних, скренуо је пажњу свих поестилаца да су “лавице” стигле и да ће се у Београду, од 6. до 9. фебруара на паркету дворане “Александар Николић” борити за одлазак на Олимпијске игре у Токију.

Јелена Брукс, Соња Петровић, Ана Дабовић, Невена Јовановић и остале изабранице селектора Марине Маљковић, укључујући и саму Маљковић, са широким осмехом су проводиле време у сликању са навијачима, делиле аутограме и око сат времена одговарале на питања представника медија.
Вечерашње дружење, уједно је био и позив навијачима да испуне дворану “Александар Николић” и да подрже нашу женску репрезентацију на путу ка Олимпијским играма у Токију.

Први меч, наш тим ће играти у четвртак, 6. фебруара од 20 часова против селекције САД, затим их у суботу, 8. фебруара од 17 часова очекује дуел са Нигеријом, док ће у недељу, 9. фебруара, такође од 17 часова, наше “лавице” одмерити снаге са репрезентацијом Мозамбика.

Пласман на Олимпијске игре избориће прве три екипе са квалификационог турнира!