За сам крај успешне баскеташке године, у Крагујевцу је одржан трећи пут по реду „Still Ballin’ New Year’s Madness“. Крагујевчани су се и овог пута показали као сјајни домаћини и оправдали сва очекивања.

Као и до сада, баскеташи су имали прилику да се такмиче у осам различитих категорија и дођу до вредних награда. Бројна публика имала је прилику да ужива у правом баскеташком спектаклу, а у сениорској конкуренцији титулу су понели играчи екипе Ау. Они су у финалу победили домаћу екипу Крагујевца и домогли се новчане награде и пехара.

У јуниорском финалу, екипа Мита Марић била је боља од Гето 3х3, док су најбољи икадети били играчи Веверице, који су победили Палкис клинце. У категорији мини баскет гледали смо финале између Наранџастих ђавола и Кг Сеалс, а титулу су освојили „ђаволи“. All Star су били најбољи у категорији млађи пионири, а међу пионирима најбоље су се снашли баскеташи тима Кобре. Сениори аматери донели су нам финале између тимова Бразерси и Палкис, а тријумфовали су Бразерси. У Крагујевцу су се такмичили и студенти, а најбоље су се снашли играчи Универзитетског спортског савеза Београда, који су победили Стару школу.

Овом приликом, Кошаркашки савез Србије доделио је и специјална признања, па је тако КК Борац из Чачка добио плакету као наујспешнији организатор Рода 3х3 првенства Србије. Осим тога, награђен је и спортски центар Чајетина за изузетну организацију 3х3 Купа „Дејан Димитријевић“, као и Миљан Глигоријевић за изузетан допринос организацији Рода 3х3 првенства Србије.

За најбољег делегата проглашен је Дејан Димитријевић, док је најбољи судија Марко Лојаница. За најбоље понашање на терену награђен је баскеташ Вук Обрадиновић, док је за најактивнијег организатора проглашен Миљан Глигоријевић.

По завршетку утакмица, као и доделе бројних признања која су сви учесници заслужили напорним радом читаве године, у Крагујевцу је одржан и новогодишњи коктел, којемм су присуствовали у генерални секретар Кошаркашког савеза Србије Златко Болић, као и 3х3 координатор Бошко Аџић.

Нема сумње да је иза нас више него успешна баскеташка сезона, те нам остаје само да у истом правцу наставимо и наредне године.