У „Градској кући“ у Нишу председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић и градоначелник Ниша Дарко Булатовић потписали су данас уговор о организацији Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ (13-16. фебруар 2020). Ниш је град рекордер у организацији завршница националног куп такмичења, пошто ће 16. пут у дворани “Чаир”, шести пут узастопно, бити подигнут трофеј намењен победнику овог такмичења.

– Ниш се већ толико пута доказао као одличан домаћин и организатор, нема потребе то више и понављати. Могу само да се захвалим Граду на подршци и сарадњи, надам се да ће и овај турнир протећи у најбољем реду, као и сви претходни – рекао је председник КСС Предраг Даниловић.

Градоначелник Булатовић је нагласио је за Ниш велика част што је поново домаћин овако великог спортског такмичења.

– Свим учесницима и екипама желим пуно спортске среће и пуне трибине, гледаоцима уживање у најбољем што српска кошарка може да понуди у овом тренутку, а најбољи нека победи… – поручио је градоначелник Ниша Дарко Булатовић.

На турниру учествује осам екипа: Црвена звезда мтс, Партизан НИС, ФМП, Мега Бемакс, Динамик Vip Pay, Борац, Слобода и БКК Раднички.

Фото: Владан Дамњановић