Након што нас је почетак нове сезоне у баскету 3×3 све обрадовао, уследила је нова пауза. Глобална пандемија Корона вируса зауставила је тапкање лопте на теренима широм Србије, али РОДА караван је поново ту.

На старту сезоне одржана су три турнира, а екипа Уба показала се као једна од оних на коју ћемо и те како моћи да рачунамо. Ипак, сада је време за повратак „број два“ и за нове турнире.

Сасвим разумљиво, сезона је суспендована, али то нас неће спречити да вратимо баскет на улице Србија. Низ турнира послужиће, између осталог, да играчи остану у такмичарској форми за оно што нас тек чека, а први у низу јесте турнир у Инђији.

Након придржавања свих мера које су наша Влада и Кризни штаб увели, створени су услови да најбоље домаће и светске екипе, након успешних турнира у Мађарској и региону, поново играју у Србији.

Турнир у Инђији одржаће се у суботу 19. септембра на главном градском тргу, где ћемо имати прилику да гледамо сениоре и неке од најбољих баскеташа у Србији (пријављена екипа Нови Сад коју предводи Булут, Олимп, Армагедон, Олд таун – екс Раља)…

Било како било, једно је сигурно – чека нас прави спектакл, а ускоро можемо очекивати још информација о предстојећим турнирима.

Пријаве можете извршити на https://play.fiba3x3.com/events/d9a27de1-481a-40ba-a84d-be0d283b4755/categories, а број екипа је ограничен, зато – пожурите!