Викенд се ближи, а то значи само једно – РОДА 3×3 караван наставља путовање, овог пута се сели у Нови Сад, а онда и Лазаревац.

Сезона се полако ближи крају, остало нам је још неколико у најави врло узбудљивих турнира, а прве станице су Нови Сад и Лазаревац, градови који су се већ показали као сјајни домаћини.

Није тајна да Нови Сад важи за баскеташки град и да сваки пут оправда очекивања сјајне публике, а верујемо да ће тако бити и ове суботе.  Наиме, 20. августа 2022. године са почетком од 15.00 сати, у Новом Саду, на отвореним 3×3 теренима на платоу испред Спенса, одржаће се РОДА 3X3 НОВИ САД 2022, у оквиру државног првенства Србије. Такмичење ће бити организовано у сениорској и јуниорској, као и у женској конкуренцији, те нема сумње да нас чека прави баскеташки спектакл.

Пријаве за турнир су и даље отворене, а спремне су и сјајне награде: за шампионе је ту чек на 100.000 динара, док ће поражени финалиста добити чек на 20.000 динара, а Кошаркашки савез Србије спремио је и вредне робне награде.

Само дан касније РОДА караван сели се у Лазаревац, надомак Београда, где ћемо, верујемо, наставити у истом ритму. Бројне екипе су се већ пријавиле, интересовање је велико, а како се сезона ближи крају све је мање прилика за трофеј, а уз пехар у Лазаревцу стижу и сјајне новчане и робне награде.

Дакле, уколико желите да се такмичите са најбољим српским баскеташима – пријавите се, а уколико желите да уживате у баскеташком спектаклу – заузмите своје место на трибинама.