У „Комбанк дворани“ синоћ је одржана премијера дугометражног документарног филма „Скок“ о некадашњој кадетској и јуниорској репрезентативки Србије у кошарци Наташи Ковачевић, која је данас члан маркетинг тима КСС.

Снимљен је у продукцији „Синеспорта“, а уз подршку Филмског центра Србије, Кошаркашких савеза Србије и Француске, као и министарстава омладине и спорта обе земље.

Ово је прича о несвакидашњем повратку на терен кошаркашице која је после саобраћајне несреће 2013. године (у којој јој је ампутиран део ноге) успела да се опорави и да опет заигра у Првенству Србије 2015/2016.

Филм је сниман од 2015. до 2020. године у Србији, Француској, Мађарској, Италији и Немачкој. Од 8. септембра ово остварење редитеља Ивице Видановића и сценаристе и аутора Александра Милетића наћи ће се у биоскопима широм Србије.

Продуцентска кућа „Синеспорт“ је недавно добила Гран при награду на Међународном фестивалу спортског филма на Златибору за филм „Игра мог живота“ о дугогодишњем генералном секретару ФИБА Бориславу Бори Станковићу. Тај филм је рађен уз подршку Кошаркашког савеза Србије.

ФОТО: Бојан Петровић