И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Цсата – Шопрон 60:73

Невена Јовановић (Шопрон) – 8 п, 8 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 35 мин.

Уни Ђер – Сексард Атомерому 59:80

Николина Милић (Атомерому) – 16 п, 10 ск, 3 укр.л, 1 изг.л за 24 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 4 п, 4 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 18 мин.

ТУРСКА

Галатасарај – Чанкаја 66:54

Тина Крајишник (Галатасарај) – 8 п, 5 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 17 мин.

ШПАНИЈА

Гран Канарија – Араски 74:58

Катарина Зец (Араски) – 9 п, 1 укр.л за 21 мин.

Промете – Валенсија 58:63

Јована Ногић (Промете) – 16 п (8-4 за три поена), 7 ск, 1 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 32 мин.

ФРАНЦУСКА

Ланде – Асвел Лион 45:85

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 13 п, 4 ск, 2 ас, 1 укр.л, 3 изг.л за 27 мин.

СРБИЈА

Црвена звезда мтс Краљево 81:73

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 16 п, 9 ск, 3 ас, 1 укр.л, 6 изг.л, 1 бл за 32 мин.

Партизан – Студент 83:70

Софија Олић (Партизан) – 10 п, 3 ск, 3 ас, 4 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 31 мин.

WABA ЛИГА

Бановићи – Партизан 58:96

Софија Олић (Партизан) – 8 п, 3 ск, 1 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 21 мин.

ИТАЛИЈА

Рагуза – Венеција 64:71

Ивон Андерсон (Венеција) – 15 п, 3 ск, 3 ас, 3 укр.л, 3 изг.л за 30 мин.

Сан Ђовани – Коста Маснага 77:73

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 15 п, 9 ск, 2 ас, 4 изг.л за 37 мин.

СЛОВАЧКА

Саморин – Ружемберок 45:104

Теодора Турудић (Ружемберок) – 19 п (9-8 за два поена), 10 ск, 1 ас, 5 укр.л, 3 изг.л за 28 мин.

ЕВРОЛИГА

Шопрон Берета Фамила Скио 67:58

Невена Јовановић (Шопрон) – 11 п, 5 ск, 2 ас, 4 укр.л, 1 изг.л за 34 мин.

УСК Праг – Сексард Атомерому 83:56

Драгана Станковић (УСК Праг) – 8 п, 9 ск, 4 ас, 4 изг.л за 23 мин.

Николина Милић (Атомерому) – 14 п, 4 ск, 1 укр.л, 2 изг.л за 33 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 4 п, 4 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 21 мин.

Венеција – Авенида 56:71

Ивон Андерсон (Венеција) – 14 п, 3 ск, 8 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 36 мин.

Галатасарај – Арка Гдиња 71:60

Тина Крајишник (Галатасарај) – 15 п, 7 ск, 3 ас, 2 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 28 мин.

ЕВРОКУП

Полковице – Хатајспор 83:72

Саша Чађо (Полковице) – 12 п, 4 ск, 3 ас, 4 укр.л, 2 изг.л за 29 мин.

Олимпијакос – Црвена звезда мтс 82:66

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 12 п, 4 ск, 1 ас, 1 изг.л за 22 мин.

ДВТК Мишколц – Ника Сиктикар 65:58

Снежана Богићевић (Мишколц) – 5 п, 1 изг.л за 3 мин.

Асвел Лион – Ружемберок 81:50

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 13 п, 6 ск, 2 ас, 1 изг.л за 25 мин.

Теодора Турудић (Ружемберок) – 9 п, 7 ск, 3 ас, 3 укр.л, 5 изг.л за 32 мин.

Енсино – Кангарус Мехелен 50:69

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 17 п (9-3 за три поена), 3 ск, 4 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 34 мин.

Сепси – Елазиг Ил Озел Идаре 62:47

Маја Миљковић (Сепси) – 10 п, 2 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 20 мин.