Делегација КСС коју ју је предводио председник Предраг Даниловић, у пратњи генералног секретара Златка Болића, потпредседника за такмичења Душана Пројовића и координатора региона Бошка Аџића, у суботу 12. септембра посетила је два регионална савеза – Рашко Косовско-Метохијски и Западне Србије. 

Састанци са представницима региона (руководства региона, представника у Скупштини КСС и представника дела клубова) одржани су у спортским дворанама, прво у Краљеву, а потом и Чачку. 

Представници КСС су, свако из свог домена, изнели информације о активностима КСС у претходном периоду рада у условима пандемије Корона вируса, као и о наредним активностима.

Свакако да је највеће интересовање домаћина било везано за предстојећу такмичарску сезону пуну неизвесности. Од стране присутних представника региона изнети су и предлози одређених измена, који ће се размотрити.

Представници регионалних савеза изнели су недвосмислену подршку председнику КСС Предрагу Даниловићу ако одлучи да настави да обавља функцију председника и кандидује се за нови мандат на предстојећим изборима за органе КСС у децембру 2020, захваљујући одличним резултатима и квалитетној сарадњи са КСС.