Трећу годину заредом Кошаркашки савез Србије има част да на сјајaн начин затвори више него успешну 3х3 сезону, у којој су наши баскеташи доминирали како на домаћим теренима, тако и на теренима широм света.

Ове године наша сениорска репрезентација одбранила је титулу на Европском првенству, док је са организацијске стране одржано сјајно финале првенства Србије у Новом Саду. Тачка на невероватну годину биће стављена 29. децембра, када ће се у дворани „Гордана Гоца Богојевић“ у Крагујевцу одржати велики новогодишњи турнир. Трећу годину заредом у срцу Шумадије баскеташи ће имати прилику да се такмиче у следећим категоријама: ПРО сениори, сениори аматери, студенти, ветерани (Бизнис лига), сениорке, јуниори, јуниорке, кадети, кадеткиње и пионири. Предвиђена вредност укупног наградног фонда износиће преко 300.000 динара, а за сваку категорију одређене су неке од награда, новчане или робне.

Осим тога, организатори ће се побринути и за публику, те ће бити организована „Фан зона“, у којој ће бити изложени трофеји освојени ове године. Крагујевац се до сада показао као сјајан домаћин новогодишњег турнира, те нема сумње да ће и ове године бити тако и да ће бројна публика уживати у правом баскеташком спектаклу.

Пријаве за све категорије су у току, а све додатне информације можете добити на следеће бројеве: 060/0800-444 и 060/3477-774 као и путем мејлова: 3×3@kss.rs и 3x3serbia@gmail.rs