Баскеташка лопта на теренима широм Србије не престаје да тапка. По завршетку државног првенства и великог финала које смо гледали у Новом Саду, продужетак летње сезоне уследио је у Врњачкој Бањи.

Другу годину заредом Врњачка Бања се показала као сјајан домаћин, а српски баскеташи су добили још једну прилику да одмере снаге и боре се за вредне награде.

На терену који је постављен на Тргу културе, у суботу су се такмичиле неке од најбољих српских екипа, које су оправдале сва очекивања. Велика борба водила се за прво место у конкуренцији сениора, а као најбољи показали су се баскеташи Брокса. Они су након убедљивих партија у групној фази остварили сигурне тријумфе и у четвртфиналу и полуфиналу, да би нам велико финале донело сусрет са Сремском Митровицом. Са 21:13 славила је екипа Брокса и тако се домогла титуле шампиона, као и чека на 80.000 динара. Другопласираној Митровици припала је награда у износу од 20.000 динара, док су се на трећем емсту нашли баскеташи КГБ Пинк таксија, који су награђени спортском опремом Кошаркашког савеза Србије.

Врњачка Бања била је центар најбољег баскета у Србији, а наши играчи имали су прилику за сјајну забаву и велику борбу, те су приредили прави спектакл многобројној публици.