Овог викенда очекују нас још два турнира у оквиру РОДА првенства Србије, која ће уједно бити и последње прилике за екипе да обезбеде пласман у велико финале.

Прва станица ове недеље је Смедерево, где ће се први пут одржати турнир Б категорије. На Централном градском тргу имаће прилику да се такмиче и сениори и јуниори, који ће потражити своје место на завршном турниру. За најбољу екипу обезбеђен је и чек на 120.000 динара, док ће друголасирана бити награђена са 20.000 и спортском опремом Кошаркашког савеза Србије. Када је у питању јуниорска конкуренција, за најбољи тим је осигурана новчана награда у износу од 10.000 динара, док ће сребрна екипа бити награђена спортском опремом.

Пријаве за турнир су и даље у току, а све додатне информације можете добити на број: 060-7523-424.

Већ наредног дана, у недељу, РОДА караван сели се у Чачак, који је уједно и последња станица ове сезоне пре великог финала. По четврти пут ће овај град крај Мораве бити домаћин српским баскеташима, а такмичиће се сениори, јуниори и кадети. Као и до сада, за најбоље екипе су обезбеђене вредне награде. Осим слота за учешће на завршном турниру, победнику у сениорској конкуренцији припада и чек на 100.000 динара, док ће се другопласирани окитити спортском опремом, као и чеком у износу од 20.000 динара. За најбоље јуниоре и кадете су такође обезбеђене вредне робне награде Кошаркашког савеза Србије.

Пријаве можете извршити путем мејла office@kkborac.rs

Узбудљива сезона је иза нас, много турнира је одржано широм Србије, а како се велико финале ближи, нема сумње да ће све екипе дати све од себе да се нађу у Новом Саду.