У оквиру програма квалитетног развоја играча, континуираног праћења и индивидуалног техничко-тактичког усавршавања, наш познати тренер Дарко Русо одржаће едукативни тренинг за играче из Западне Србије, Централне Србије и Рашко-косовског региона рођене 1998. и 1999. године.
Тренинг ће се одржати у Чачку, у спортској хали СЦ Младост-Атеница, у уторак 01.12.2015. године од 17.00 до 19.00 часова.
На списку позваних су следећи играчи 1999. годиште: Шушић Милоје и Симовић Ранко (Младост Ча), Крстић Данило (Ужице), Микавица Богдан и ТрнавчевићЂорђе (Плеј-оф Ужице), Ристановић Борис и Радојевић Лазар (ККК Раднички), Шевић Немања (Звечан), Крсмановић Алекса (Борац), 1998. годиште: Томашевић Лука и Ристић Алекса (ККК Раднички), Тејић Лука (Ужице), Јованчевић Урош и Оцокољић Ђорђе (Борац), Радуловић Марко и Чаловић Лука (Младост Ча), Ђунисијевић Ђорђе (Плеј-оф Ужице), Нешовић Ђорђе (Слога Кв), Михаиловић Лука (Полет Кв).
У оквиру истог програма, Русо ће одржати едукативни тренинг и за играче из Источне и Јужне Србије рођене 1998. и 1999. године. Тренинг ће се одржати у Нишу, у спортској хали ОШ „Душко Радовић“, у понедељак 30.11.2015. године, од 17.00 до 19.00 часова.
На списку позваних су следећи играчи 1999. годиште: Милојевић Миша (Константин), Милошевић Филип, Краљић Лука, Станковић Страхиња, Сотиров Мартин и Младеновић Александар (Нибак), Стошић Душан и Микић Стефан (Здравље), 1998. годиште: Васић Лука (Пирот), Вукадиновић Огњен, Станковић Михајло, Марковић Лазар и Николић Констадин (Нибак), Стојковић Страхиња и Зејак Ђорђе (Здравље), Киковић Милош (Прокупље).
Играчи су обавезни да дођу 45 минута пре почетка тренинга. У сарадњи са УКТС, позивамо тренере из ових региона да присуствују едукативном тренингу. Молимо клубове да потврде учешће својих играча на email адресу kuzmanovic@kss.rs.