Дејан Бодирога, потредседника КСС за мушку кошарку, и Драган Тарлаћ, директор мушких репрезентативних селекција, завршили су званичну посету Кошаркашком савезу Грчке, на позив председника грчког савеза Јоргоса Василакопулос чиме је настављена успешна сарадња две федерације.

На састанку Бодироге и Тарлаћа са Василакопулос разговарано је о будућности клупских и репрезентативних такмичења. Размењена су мишљења по свим питањима европске кошарке. Имајући у виду да се следећег лета у Грчкој одржавају Европско првенство за мушкарце до 18 година и Светско првенство за мушкарце до 19 година, размењени су позиви за одигравање пријатељских утакмица и турнира репрезентативних селекција, како у Србији, тако и у Грчкој.

Такође, током боравка у Атини, Дејан Бодирога и Драган Тарлаћ имали су састанак са нашим бившим репрезенативцем Предрагом Стојаковићем, коме ће Сакраменто Кингси 16. децембра указати велику част повлачењем из употребе дреса са бројем 16 и тиме га уврстити у ред великана који су оставили неизбрисив траг у НБА и светској кошарци.