Спортски савез Србије данас је на традиционалном „Сајму спорта“ доделио признања најуспешнијем генералном секретару гранских савеза Србије и најбољем генералном секретару општинских и градских спортских савеза.

У присуству министра омладине и спорта Вање Удовичића, председник Спортског савеза Србије Александар Шоштар доделио је признање нашем генералном секретару Кошаркашког савеза Србије Дејану Томашевићу, који је проглашен за најбољег генералног секретара гранских савеза у Србији.

– Хвала министру Вањи Удовичићу, као и Спортском савезу Србије на указаној части. Ово је признање за све нас у КСС, за које су најзаслужнији наши кошаркаши и кошаркашице у свим репрезентативним селекцијама јер су својим медаљама учинили да Кошаркаши савез Србије буде најуспешнији на овим просторима. Искрено се надам да ће кошаркашки спорт и у наредном периоду радовати целу нацију и донети јој још много медаља, као и сјајних такмичења и пројеката које ћемо у нашој земљи организовати у наредних неколико година – рекао је Дејан Томашевић.

Томашевић је од априла 2011. до фебруара 2016. обављао функцију потпредседника КСС, од тада је на позицији генералног секретара КСС.

Признање за најбољег генералног секретара општинских и градских спортских савеза добио је Душан Пешић из Крушевца.