На полувремену финалне утакмице Купа Радивоја Кораћа додељене су награде најуспешнијим учесницима акције „Кош за још“ коју је покренула група студената факултета ФЕФА уз подршку Министарства омладине и спорта, Сталне конференције градова и општина и Кошаркашког савеза Србије.

У категорији Вртића 1, прво место освојио је Павле Богдановић из Жабара код Крушевца. Нагараду „Собни кош“ доделила му је Славица Јашић, представница, Министарства просвете, науке и технолошког развоја. У категорији Вртићи 2, прво место припало је Милени Марковић из Београда, а награду кошаркашки комплет репрезентације Србије уручила јој је Милица Ђурђевић, студент факултета ФЕФА.

У категорији Основних школа од 1-4 разред 1 најуспешнији рад имао је Филип Пајовић из Трстеника. Њему је припао таблет који му је уручила Тамара Станчев, представница Министарства омладине и спорта.

У конкуренцији Основних школа од 5. до 8. разреда 2, најуспешнији је био Давид Митровић из Ваљева. Њему је такође додељен таблет од стране Маје Кнежевић, представнице Министарства Сталне конференције градова и општина. Најбољи рад у категорији Основних школа од 5. до 8. разреда 2, имала је Сара Поповић из Лајковца. Награђена је од стране Милице Ђурђевић, студента факултета ФЕФА, комплетом опреме кошаркашке репрезентације Србије.