У суботу, другог дана „Сајма спорта 2018“, одржана је промоција кошарке на штанду и терену Кошаркашког савеза Србије. Гости су били министар омладине и спорта Вања Удовичић, његов помоћник Дарко Удовичић и наши трофејни 3х3 репрезентативци Марко Савић и Стефан Стојачић.

Угостили су их председник КСС Предраг Даниловић, генерални секретар Дејан Томашевић, потпредседник за мушку кошарку Игор Ракочевић и потпредседник за такмичења Душан Пројовић.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић искористио је прилику да са својим најближим сарадницима челницима КСС пожели нове успехе, али и да, као и претходних година, покаже завидно шутерско знање са наранџастом лоптом…

Најмлађи посетиоци сајма и штанда КСС су били срећни што имају прилику да се фотографишу са легендама нашег спорта и 3х3 репрезентативцима.

Kао и претходних година, одржан je и показни тренинг у мини баскету, уз помоћ НИС-а, који је дугогодишњи партнер Кошаркашког савеза Србије и већ годинама организује Мини баскет турнире за децу како би додатно афирмисао спортске вредности међу најмлађима. И ове године Сајам спорта био је прилика да КСС и НИС окупе младе кошаркаше који су уз дружење и фер плеј игру, показали своје кошаркашко знање