Јавно предузеће Електропривреда Србије (ЕПС) и даље ће пружати несебичну подршку српском спорту. Генерални директор и председник Управног одбора ЕПС-а, Драгомир Марковић и др. Аца Марковић потписали су спонзорске уговоре са председником Олимпијског комитета Србије, Владе Дивцем, председником Ватерполо савезаВелибором Совровићем, председником Одбојкашког савеза Александром Боричићем, председником Рукометног савеза Владимиром Марјановићем и генералним секретаром Кошаркашког савеза Србије, Андријом Клеутом.

– Наша је дужност да помажемо спортисте на шта нас обавезује лидерска улога у друштвено одговорном пословању. Српски спортисти су на нас бројним успесима на међународној сцени задужили да им пружимо безрезервну подршку – истакао је др. Аца Марковић председник Управног одбора Електропривреде Србије.

Директор Електропривреде Србије, Драгомир Марковић пожелео је Олимпијском комитету јубиларну 100. медаљу на Играма у Лондону, рукометашима, ватерполистима и одбојкашима доста успеха на предстојећим такмичењима, а кошаркашима послао веома јасну поруку:

– Ми верујемо у вас.

Генерални секретар Кошаркашког савеза Србије, Андрија Клеут, захвалио се на подршци и поверењу, нагласивши да ће добијена финансијска средства бити уложена у развој млађих генерација.