Финале плеј-офа Женске кошаркашке лиге Србије улази у завршну фазу. Сутра, нешто пре 20.00 часова, имаћемо и одговор на питање да ли је крај и почиње велико славље КК Радивој Кораћ, или серија тек улази у заплет. У суботу од 18.00 часова, у београдском СЦ „Шумице“, на програму је трећа утакмица финалне серије плеј-офа између Радивоја Кораћа и Црвене звезде. Екипа тренера Милоша Павловића има великих 2:0 у серији, пошто је добила прва два дуела (84:59, 62:51)…

– Сутра имамо меч лопту, трећа утакмица се игра на нашем терену… – прича Милош Павловић, тренер Радивоја Кораћа. – Очекујем велику борбу и, такође, прави одговор мог тима. Верујем да ће нас шут служити мало боље него у претходној утакмици. Превагу ће опет донети жеља, борбеност и концентрација… Мислим да смо у овом тренутку бољи и квалитетнији тим од Звезде, што смо показали у прве две утакмице и надам се да ће исто бити и у трећем мечу – оптимист је Павловић.

Стратег Кораћа позива љубитеље игре под обручима да сутра у 18.00 сати дођу у “Шумице”.

– Искористио бих прилику да позовем све наше навијаче, који су нас и до сада верно бодрили, да дођу у што већем броју на трећу утакмицу финалне серије и да нам помогну да, евентуално, заједно прославимо трећу узастопну шампионску титулу, која би била прва освојена на нашем терену – каже Павловић.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Драган Вуковић верује да црвено-беле могу да славе у трећем сусрету финала плеј-офа против Кораћа.

– Даћемо све од себе да у трећој утакмици победимо и продужимо серију. Радимо интензивно на томе… Наши циљеви, Црвене звезде и Радивоја Кораћа, концепти два клуба, стварно су различити. Они као циљ испред себе имају искључиво борбу за титулу, а ми стварање тима, играча, а титула ће доћи као резултат доброг рада… – објашњава Вуковић.

 

Фото: www.kosarka24.rs