ФИНАЛНИ ТУРНИР КУП-А РАДИВОЈА КОРАЋА 2014 – САЧУВАЈМО ИМЕ И ДЕЛО РАДИВОЈА КОРАЋА !

Кошаркашки савез Србије, организатор КУП-а Радивоја Кораћа, у циљу промовисања КУП-а као најзначајнијег и најсвечанијег такмичења које Савез организује упућује овим путем позив свим актерима да заједничким напорима учинимо све што је у нашој моћи како би предстојеће такмичење оправдало епитет НАЈСВЕЧАНИЈЕГ.

Када се каже актери под тиме се подразумевају: такмичари, службени представници клубова, службена лица такмичења, представници руководстава клубова, представници Кошаркашког савеза Србије, уважени гости као и бројни навијачи и љубитељи клубова и кошарке.

Задатак свих је да на најлепши и најпристојнији начин чувамо значај и углед самог такмичења а пре свега име и дело РАДИВОЈА КОРАЋА по коме ово такмичења носи име и који је на најлепши начин прославио српски спорт, кошарку и Србију широм земаљске кугле.

Читаво такмичење ове године је посвећено легендама српске кошарке који ће нас пратити својим присуством све време турнира. Због тога је наша додатна обавеза да њихово присуство својим односом оправдамо и учинимо да они истински уживају у игри и амбијенту.

Кошаркашки савез је учинио и чиниће све да се сви осећају најпријатније и најугодније колико се може и да сви одемо кући пуни задовољства

АПЕЛУЈЕМО НА ФЕР И КОРЕКТНО НАВИЈАЊЕ И ПОНАШАЊЕ СВИХ ПРИСУТНИХ !

Победиће тренутно најбољи а за све нас треба да буде битно да победи спорт и кошарка.