Кошаркашка репрезентација Француске сутра стиже у Београд у најјачем саставу на који њихов селектор Винсен Коле тренутно може да рачуна, без сумње са великим мотивом да се у суботу реваншира нашем националном тиму за пораз у париском „Берсију“ пре два дана (77:79).

У други припремни меч против изабраника Александра Ђорђевића Французи улазе са 13 играча, а на списку су Томас Ертел (Анадолу Ефес), Тони Паркер (Сан Антонио Спарс), Нандо Де Коло (ЦСКА), Ентоан Дио (Валенсија), Едвин Џексон (Уникаха), Михаел Желабал (Ле Ман), Чарлс Кахуди (Асвел), Борис Диао (Сан Антонио Спарс), Едриен Моерман (Банвит), Флоран Пиетрус (Нанси), Ким Тили (Лаборал Кућа), Жофри Ловерњ (Денвер Нагитс) и Алексис Ажанса (Њу Орлеанс Пеликанс).

Пријатељску утакмицу, која се игра у оквиру припрема за Олимпијски квалификациони турнир (4. до 9. јул 2016), Србија и Француска играју у суботу 25. јуна 2016. од 21.00 час у „Комбанк арени“.

Карте се продају на продајним местима Евентима и путем интернета, преко сајта Евентима на адреси http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/srbija-francuska-beograd-kombank-arena-435559/event.html?co=srb .

Улазнице су подељене у три категорије и могу се купити по популарним ценама од 200 до 400 динара.

Позивамо све љубитеље игре под обручима да дођу у суботу у „Комбанк арену“ и подрже репрезентацију Србије против Француске!