Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић са сарадницима уприличио је данас свечани пријем за репрезентацију Србије у Градској башти.

– Град Зрењанин показао је да је невероватан, спонтан, отвореног срца и сјајан организатор. Овде смо били пре пре месец дана на ЕП за жене, срећан сам што сам поново у Зрењанину. За данашњу утакмицу није могао бити изабран други град. За све што је град Зрењанин урадио за ЕП за жене велико хвала – рекао је председник КСС Предраг Даниловић.

Даниловић је градоначелнику Зрењанина Чедомиру Јањићу уручио дрес са потписом свих играча, а градоначелник је узвратио поклоном Саши Ђорђевићу сликом са исцртаним портретом славног кошаркаша.

Селектор репрезентације Србије Саша Ђорђевић уписао се у књигу утисака.

– Великим пријатељима спорта и кошарке велико хвала, граду Зрењанину, на подршци, поштовању и фантастичном гостопримству.

После њега, у књигу утисака уписали су се и сви играчи. Селектор репрезентације Србије рекао је да никада није играо у Зрењанину, али да зна да је Зрењанин град спорта.

У склопу припрема за светско првенство репрезентација Србије одиграће вечерас од 21.00 сат у „Кристалној дворани“ у Зрењанину утакмицу против селекције Финске.