Наша женска кошаркашка репрезентација у Београду се припрема за први меч квалификација за ЕП 2021. против Турске, који је заказан за четвртак 14. новембар 2019. у 17.00 сати у „Хали спортова Ранко Жеравица“.

Наше девојке тренирају пуном снагом са жељом да успешно окончају два меча првог „прозора“, пошто после Турске следи гостовање Албанији у Драчу.

Како протичу припреме и каква је атмосфера и радна етика на тренинзима, прича наш трофејни капитен Јелена Брукс.

– Атмосфера је увек одлична, а што се радне етике тиче, знамо шта Марина тражи од нас. Имамо пар нових лица, покушавамо да их укључимо у систем што пре,  немамо много времена… Добро радимо, али увек може боље…

Каква су очекивања од утакмица против Турске и Албаније?

– Као и до сада, идемо утакмицу по утакмицу, тако да смо тренутно максимално фокусиране на екипу Турске. Очекујемо изузетно тешку утакмицу, морамо бити спремне за висок ритам читавих 40 минута. О Албанији ћемо причати у петак… –

Јелена се нада и великој подршци са трибина у првој утакмици наше женске репрезентације у Србији од јула и освајања бронзане медаље на Европском првенству у „Штарк Арени“.

– Искрено се надам пуној дворани, јер нам је то потребно. Могу само да обећам да ћемо ми, као и увек, оставити срце на терену и ко буде дошао да нас подржи уживаће у кошарци! – закључује Јелена Брукс.

Цене улазница су јако популарне – од 300 до 500 динара, а могу да се купе ON LINE преко интернет сајта www.tickets.rs , као и на свим њиховим продајним местима.