Дечаци и девојчице из Основне школе “Лаза Костић“ на Новом Београду, шампиони Јуниор НБА лиге 2017. у дресовима Бруклин Нетса, уживали су у наградном излету. Наиме, они су у друштву професора-тренера Вука Мартиновића и представника Кошаркашког савеза Србије били гости главног спонзора овогодишњег издања Јуниор НБА лиге у Србији „Млекаре Шабац“.

Мале кошаркаше су по доласку у Шабац дочекали власник „Млекаре Шабац“ Велимир Јовановић, директор Драган Шашић и Милица Јелић, задужена за маркетинг и консалтинг… Јуниор НБА шампиони прво су обишли Средњу пољопривредну школу која снабдева млеком шабачку млекару а, између осталог, има и прелеп мини ЗОО врт.

Деца су затим, током посете самој млекари и производном погону могла да се упознају са комплетном технологијом производње, а највише их је занимало како се прави њихово омиљено „Попи“ чоколадно млеко. После лепог дружења мали кошаркаши су добили поклоне „Млекаре Шабац“, па су задовољни и добро расположени кренули пу Београда, у сусрет новим тренинзима и школским обавезама…