Кадети Црвене звезде Телеком нови су шампиони Србије. Црвено – бели су у финалном мечу завршног турнира КСС одиграном у Београду савладали екипу Sports World из Новог Сада. Новосађани су само у првих пет минута пружали жесток отпор, да би Београђани веома брзо преузели апсолутну контролу свих дешавања на паркету и већ на половини утакмице стекли недостижних 25 поена предности.: Црвена звезда Телеком – Sports World 108:65 (28:15, 27:15, 28:18, 25:17). Овим тријумфом црвено-бели су потврдили доминацију у млађим категоријама ове сезоне, јер су били најбољи у пионирској и јуниорској конкуренцији.

У мечу за треће место кадети Мега Лекса одличном игром у другом полувремену савладали су Партизан НИС – 96:86 (27:22, 18:28, 23:14, 28:22).

Победнички пехар, медаље за три најуспешније екипе, као и награде најбољим појединцима уручили су Драган Ђилас, председник КСС, Игор Ракочевић, потпредседник задужен за мушку кошарку и Владимир Кузмановић директор репрезентативних селекција.

За најкориснијег играча турнира проглашен је Александар Аранитовић из Црвене звезде Телеком. Најбољи стрелац завршног турнира је Јован Војиновић из Мега Лекса, а финалне утакмице Алекса Зарић из екипе Sports World.