Вредна донација Кошаркашког савеза Србија својим регионима у Србији.

Након донација којим је КСС опремио клубове у Србији, победнике лигашких такмичења, као и клубове који константно бележе вредне резултате и стварају младе играче, дошли су на ред и региони.

У току прошле недеље сви регионални савези у Србији добили су донацију Кошаркашког савеза Србије у спортској опреми и реквизитима реномираних произвођача “Peak”, “Аdidas” и “Nike”.

Тренерке, дресови, патике и друга опрема отишли су у регионе и то у седам регионалних савеза – Војводине, Јужне, Источне, Централне и Западне Србије, Рашко-Косовско Метохијски и Београда. Опрема се тачније састоји у 80 различитих артикала, у укупној количини од 4.000 делова опреме.

Кошаркашки савез Србије сматра да ова помоћ још једном на делу показује који је значај региона за КСС и да ће опрема бити вредна донација и завршити код оних који свој ентузијазам дају овом спорту и да ће бити подстрек за боље резултате.

Овим гестом КСС и региони мисле на мале клубове које води ентузијасти и који чине огромне напоре да одрже своје клубове и буду део нашег најтрофејнијег спорта.