КСС представио нове бесплатне Viber стикере наше репрезентације – дело прослављеног карикатуристе Марка Сомборца – за најстраственије навијаче „орлова“; преузимањем стикера постају чланови званичног Viber Communityja Кошаркашког савеза Србије, где их чекају најновије вести о нашим асовима са терена и иза сцене – за искуство „са трибина“ Светског првенства у Кини.

Rakuten Viber, једна од водећих платформи за размену порука на свету и омиљени канал за комуникацију у Србији, Кошаркашки савез Србије и Блиц Спорт још једном ће обрадовати милионе следбеника наше репрезентације у земљи и шире – док се страствено припремају да бодре њихове миљенике до трофејног подијума на предстојећем Светском првенству 2019 у Кини!

Кошаркашки савез Србије, медиа центар спортског садржаја водећег дневног новинског издања и портала Србије, Блиц, и Viber данас су представили сјајни и изузетно забавни бесплатни Вибер стикер пакет који промовише кошаркашку репрезентацију Србије – фаворита за освајање медаља на најважнијем глобалном кошаркашком такмичењу. Бесплатни Viber стикер пакет „Кошаркашка репрезентација“ тиме постаје обавезан визуелни навијачки реквизит који ће сваки љубитељ кошарке у Србији једва чекати да преузме и подели са својим пријатељима, и тиме докаже љубав ка овом спорту!

Једна од најјачих европских кошаркашких репрезентација свих времена, поносна на изузетну традицију освајања медаља на европским и светским шампионатима и Олимпијским играма претходних деценија, „орлови“ ће наступати у Кини „под диригентском палицом“ легендарног бившег аса Саше Ђорђевића. Тим чине актуелни асови НБА лиге – Никола Јокић, Богдан Богдановић, Немања Бјелица, Бобан Марјановић и Марко Гудурић, најбољи бек Евролиге Василије Мицић, капитен Мирослав Радуљица и звезде Евролиге и Еврокупа Стефан Јовић, Никола Милутинов, Марко Симоновић, Стефан Бирчевић и Владимир Лучић. Иако неће путовати у Кину – својим друговима из репрезентације ће у Viber стикер пакету друштво чинити и један од најбољих европских бекова последње деценије Милош Теодосић и неуморни Драган Милосављевић, уз легенде српске кошарке Владе Дивца, Предрага Даниловића, Дејана Томашевића, Мирослава „Муту“ Николића и остале.

Ова „ол-стар“ селекција кошаркашких Viber стикера „орлова“ је ново ремек-дело једног од омиљених сатиричних карикатуриста Србије, Марка Сомборца из Блица.

Тридесет два забавна бесплатна стикера чланова наше репрезентације, легенди српске кошарке и омиљених навијачких слогана и химни повезаће све истинске љубитеље кошарке у Србији у посебни Viber Community Кошаркашког савеза Србије, у коме ће им редовно бити на располагању најновије вести, новине, извештаји, приче „иза кулиса“ такмичења и још много занимљивих ствари о нашој репрезентацији. Овакав ексклузиван и инспиративан садржај ће сигурно допринети томе да се сви навијачи „плавих“ осете као да се налазе на трибинама дворана Светског првенства у Кини – али пружити и посебна сећања на шампионат и могућност да користе свакодневни „кошаркашки речник“ у њиховим разговорима са пријатељима на Виберу и наредних месеци и година.

Преузмите бесплатни Viber стикер пакет „Кошаркашка репрезентација“ на СЛЕДЕЋЕМ ЛИНКУ
Постани члан Viber Community „Кошаркашки савез Србије“ одласком на СЛЕДЕЋИ ЛИНК

„Страст и узбуђење које кошарка представља за Србију пружа истинску инспирацију и част за Rakuten Viber – данас када покрећемо ову јединствену сарадњу са КСС-ом и Блицом како бисмо заједно бодрили репрезентацију Србије у Кини. Нестпљиви смо да осетимо и поделимо одушевљене са српским навијачима на нашој платформи и понудимо им најбоље интерактивне и забавне Viber-ove функције како би могли да изразе своју љубав ка кошарци и њиховим „орловима“. Наш циљ је да омогућимо сваком истинском навијачу да да свој допринос и подржи свој тим у остварењу толико очекиваног успеха! Идемо „плави“!“ изјавила је Даниела Иванова, директорка за развој пословања компаније Rakuten Viber за регион ЦИЕ.
„Велико задовољство осећамо због тога што сарађујемо са таквом компанијом каква је Rakuten Viber и што смо у прилици да са партнерима из Блица омогућимо навијачима Србије да на један нов и занимљив начин прате и коментаришу наше утакмице. Искрено се надамо да ће пуно позитивних порука и стикера бити послато кроз канале Кошаркашког савеза Србије током светског шампионата у Кини“, изјавио је генерални секретар КСС, Дејан Томашевић.
„Част нам је да смо уз најбоље! Кошаркашки савез Србије, Rakuten Viber и Блиц настављају успешну сарадњу, а Вибер стикери са ликовима и порукама наших кошаркаша из пера сјајног карикатуристе Марка Сомборца осмишљени су као подршка Ђорђевићевим момцима, али и забава за најверније навијаче. Сви смо уз њих на Мундобаскету, а “Блиц” ће наставити да подржава најбоље кошаркаше на свету – наше “плаве”!“ напоменуо је Иван Јовановић, уредник медиа центра спортског садржаја у Блицу.
Viber стикер пакет „Кошаркашка репрезентација“ од данас је доступан за бесплатно преузимање на мобилним телефонима, таблетима и десктоп уређајима свим корисницима Вибера у Србији током наредна 3 месеца – после чега ће моћи да користе ове незаборавне стикере без временског ограничења на њиховим уређајима.

Преузмите стикер пакет „Кошаркашка репрезентација“ са Вибера сада и поздравите и подржите најбољу кошаркашку репрезентацију на свету! Идемо „орлови!“

О компанији Rakuten Viber:

Rakuten Viber повезује људе – без обзира на то ко су и одакле долазе. Наша глобална база корисника има на располагању низ функција попут директног четовања, видео позива, размене порука унутар група, вести и дискусија о омиљеним робним маркама и познатим личностима. Ми обезбеђујемо да наши корисници имају безбедне и слободне услове да деле своје емоције.

Rakuten Viber је део Rakuten Inc., глобалног лидера у електронској трговини и финансијским услугама. Званични је канал комуникације ФК Барселона, као и званични партнер за размену инстант порука и апликација за позиве Голден Стејт Вориорса.

Преузмите Viber данас и уживајте у најбољем комуникацијском искуству на свету.
Пратите Viber Србија Заједницу за новости из Viber света!

За додатна питања, обратите нам се на media@viber.com.

Најновије визуелне елементе робне марке Ракутен Вибер можете преузети из нашег Rakuten Viber.