Компанија Опел и Кошаркашки савез Србије потписали су уговор о спонзорству који нашој кошаркашкој организацији обезбеђује контигент аутомобила. Свечаним потписивањем уговора које је обављено данас на штанду Опела у Хали 4 Београдског сајма, компанија Опел и Кошаркашки савез Србије означили су почетак двогодишње пословно – техничке сарадње. Уговором је, између осталог, предвиђено да Опел аутомобили у наредном периоду буду официјална возила Кошаркашког савеза Србије.

Генерални директор компаније Опел, Драган Ненадовић је кључеве првих аутомобила уручио председнику Кошаркашког савеза Србије, господину Драгану Ђиласу на конференцији за медије одржаној тим поводом.

– Изузетна нам је част што смо постали партнери са Кошаркашким савезом Србије. Познато је да је кошарка један од водећих спортова у Србији, а с обзиром на то да је и Опел међу водећим брендовима на домаћем тржишту, до тимске игре и наше сарадње дошло је природно. Надамо се да ће наши аутомобили на посредан начин помоћи нашим репрезентативцима на путу до успеха – истакао је Драган Ненадовић, генерални директор Опела у Србији.

– Сигуран сам да је ово одличан пословни потез од обостраног интереса, а нама је веома важно што за партнера имамо једно славно аутомобилско име. Наша мушка и женска репрезентација ове године играју Европска првеснтва, а сениори ће групну фазу почети у Немачкој чији је Опел познати бренд. Надамо се да ће ова сарадња допринети новим успесима свих наших селекција – изјавио је председник КСС, Драган Ђилас. Представници Опела и КСС-а најавили су и друге облике пословно – техничке сарадње, првенствено промотивног карактера.

Компанија Опел традиционално подржава развој професионалног и рекреативног спорта. На глобалном нивоу посвећеност спорту и здравом начину живота потврђена је кроз спонзорства тимова као што су Борусија Дортмунд и Бајер Леверкузен, а у Србији кроз подршку рекреативном спорту, спортским клубовима и сада потписивањем уговора са Кошаркашким савезoм Србије.

 

kss_opel_5 kss_opel_1