Кошаркашки савез Србије потписао је данас уговор о пословно-техничкој сарадњи са центром за рехабилитацију „VIP physical“. Параф на двогодишњи уговор, према коме ће се сви играчи и играчице наших кошаркашких репрезентативних селекција рехабилитовати после повреда у „VIP physical“, ставили су генерални секретар КСС Дејан Томашевић и власник ове познате београдске амбуланте Предраг Јовичић.

Потпредеседник КСС за мушку кошарку Игор Ракочевић био је задовољан новим партнерством.

– Изузетно сам срећан што ћемо наредне две године сарађивати са тако стручним и професионалним центром за рехабилитацију… Најважније нам је здравље наших репрезентативаца и репрезентативки, драго ми је што ће о њима бринути најбољи.

Власник „VIP physical“ центра за рехабилитацију Предраг Јовичић истакао је да му је част што ће сарађивати са нашом трофејном кошаркашком организацијом.

– Имамо богато искуство рада са врхунским спортистима, репрезентативним селекцијама, Олимпијским комитетом Србије… Надам се успешној сарадњи са Кошаркашким савезом Србије, али и да ћемо имати што мање повреда и посла. Задовољство нам је да стојимо на располагању КСС, срећни смо што су баш нас одабрали и препознали као референтну установу за рехабилитацију својих репрезентативаца. Част је бити део овако успешног колектива – рекао је Јовичић.