Кошаркашки савез Србије и Савез спортова општине Врбас потписали су у уговор о организацији Финалног турнира Купа Милана Циге Васојевића који ће се 19. и 20. марта одржати у овом граду.

Одлуком Управног одбора КСС, организација Финалног турнира поверена је Савезу спортова опоштине Врбас, који ће цео догађај организовати у сарадњи са Општином Врбас и ЖКК Врбас Медела. Потпис на уговор ставили су генерални секретар КСС Дејан Томашевић и председник Савеза спортова Врбаса Јован Ковачевић.

У просторијама општине Врбас одржан је и први састанак посвећен организацији финалног турнира, коме су присуствовали Јован Ковачевић, заменик председника општине Милан Глушац, председник ЖКК Врбас Медела Јован Бјекић, тренер сениорске екипе ЖКК Врбас Медела која је учесник турнира Дејан Мудреша, секретар Савеза спортова Бојан Антонић и Дејан Томашевић и Бошко Аџић испред КСС.

Иначе, за трофеј ће се у Врбасу, поред домаћина који се пласирао као победник другог степена Купа, учествовати три најбоље пласиране екипе Прве женске лиге. Које су то екипе, знаће се после одигравања последњег кола лигашког дела такмичења које завршава 13. марта.