Сениорска репрезентација Србије одрадила је у дворани у Левицама преподневни тренинг пред утакмицу трећег кола групе „А“ квалификација за Европски шампионат у Словенији 2013. Тренинг заказан за синоћ по доласку нашре репрезентације је отказан, због касног доласка у Левице.

Тренирало је свих 13 играча које је селектор Душан Ивковић повео на пут, укључујући и капитена Ненада Крстића, који би требало први пут да заигра у квалификацијама. Непосредно пред меч, селектор ће одредити којих 12 ће се супротставити Словацима.

Дворана у Левицама у којој ће се играти утакмица, је лепо уређен мали спортски објекат, чији је капацитет 2.000 гледалаца. Очекује се да дворана буде пуна, пошто су Левице, у словачким оквирима, кошаркашки град, па не чуди чињеница да је Словачка кошаркашка асоцијација овом граду доделила да буде домаћин свих 5 утакмица које њихова репрезентација у квалификацијама за ЕП игра у Словачкој. Како кажу организатори, очекује се да у дворани буде и 50-ак навијача репрезентације Србије, који ће допутовати из Беча да би бодрили наш тим.

Утакмица између Словачке и Србије почиње у 18:00 часова.

Увецај слику Увецај слику

Увецај слику Увецај слику