Кошаркашице на Златибору делиле аутограме и сликале се са навијачима

Златне српске кошаркашице које се тренутно налазе на припремама на Златибору имале су прилику да се друже на Караљевом тргу испред Lilly drogerie са пролазницима.

Долазак играчица изазвао је велику пажњу локалног становништва, туриста, али и бројних младих кошаркаша и кошаркашица који се у овом тренутку налазе на „српској лепотици“ на бројним камповима.

– Драго ми је што је велики број деце дошао да се дружи са нама, да нам пожели успешне припреме и добре резултате и надам се да смо им се одужиле на прави начин. Хвала Лилију, било је то лепо искуство и радујем се сваком следећем дружењу – рекла је Сања Мандић.

Велика гужва створила се испред Lilly drogerie, пошто су сви хтели да се упознају са нашим играчицама и тај тренутак забележе фотографијом или аутограмом, па су „краљице“ стрпљиво излазиле у сусрет свима.

– Увек ми је задовољство да издвојим своје време за фанове, посебно децу, која нас прате, навијају и којима смо узор. Акције са Лиллy-јем су сјајна прилика да пренесемо своја искуства другима, пружимо радост и оставимо лепе успомене као што су аутограми и занимљиве фотке – истакла је Тијана Ајдуковић.

Сви присутни имали су прилику да се увере да су срдачне и дружељубиве девојке заиста заслужиле титулу европских првакиња, првенствено због тимског духа и отворености које су и том приликом показале.