Успешно смо чекирали још једну станицу 3×3 Рода државног превнства Србије, овога пута били смо у Старој Пазови. На жалост киша није дозволила да турнир буде одржан напољу, у фантастичном амбијенту који је био направљен на стадиону „Јединство“. Због временских неприлика турнир је померен и одржан у спортској хали „Парк“.

Турнир је био изузетног квалитета, како играчког због екипа које су учествовале тако је организационо био на високом нивоу. Учешће на турниру су узеле 24 екипе у мушкој конкуренцији и 9 екипа у женској конкуренцији. Куриозитет је то да је у женској конкуренцији наступила једна инострана екипа, наиме реч је о екипи Мађарска 2, коју су представљале играчице које конкуришу за национални тим те земље.

Што се играчког дела турнира тиче он је био испуњен квалитетним утакмицама у обе конкуренције. Бољи од осталих екипа у својим категоријама били су екипа Лимана, једна од најбољих светских екипа, код мушкараца која је у финалу у новосадском дербију била боља од екипе Ауто-кућа Секулић и тако без пораза освојила турнир, док су код жена победу онделе Мађарице у неизвесном финалу против екипе Dream Team који чини окосницу наше женске репрезентације.

Следећа станица нашег 3×3 каравана је турнир А категорије у Сремској Митровици у недељу, 27. 05. 2018.

Пласман екипа по категоријама:

PRO MEN:
1. Лиман 3x3
2. АК Секулић
3. 3x3 Бановци

Queen:

1. Women Hungay 2
2. Dream Team
3. Победнице