Кошаркашки савез Србије обогатио је свој тим спонзора за још једну реномирану компанију. Наиме, менаџмент компаније Marbo Product, која послује у саставу PepsiCo компаније, препознао је труд и резултате које постижу српски кошаркаши и кошаркашице и постао је званични спонзор наше кошаркашке организације и свих националних селекција.
Током историје, па све до данашњег дана, српска кошарка представља најтрофејнији спорт у нашој земљи.

Marbo Product, компанија која ове године обележава 20 година пословања, један је од водећих произвођача грицкалица у Србији и региону. Са својим брендом GUD, Marbo Product ће у наредних неколико година бити партнер Кошаркашког савеза Србије. Навијаче очекују и специјалне серије производа са обележјима националног тима.

“Овај уговор представља још један доказ да су спортисти, а нарочито кошаркаши и кошаркашице, најбољи амбасадори Србије широм света. Уверени смо да ће сарадња између Кошаркашког савеза Србије и Marbo Productа бити успешна и дугорочна и да ћемо се заједно радовати успесима наших репрезентативних селекција”, изјавио је потпредседник за маркетинг и финансије Андрија Клеут из Кошаркашког савеза Србије.

“Кошарка је спорт према коме српски народ гаји посебне емоције и поносни смо што видимо да наши кошаркаши и кошаркашице из Србије постижу тако изванредне резултате. Овим партнерством желимо да им пружимо подршку и ветар у леђа у освајању нових победа. Спорт представља изузетно важну област за PepsiCo компанију чији је Марбо део и партнерски помажемо велики број престижних спортских турнира, укључујући NBA. Због тога смо заиста пресрећни што Марбо и бренд GUD данас уједињују снаге са Кошаркашким савезом Србије”, изјавио је Michail Orfanoudakis, комерцијални директор PepsiCo Западни Балкан.

marbogud